Werkwijze

SieMatic Brandstore AmsterdamIn de werkwijze van Keizer ID staat de persoonlijke en individuele benadering centraal. Graag leer ik u en uw levensstijl kennen tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Dit is het begin en misschien zelfs wel het belangrijkste onderdeel om te komen tot een zeer persoonlijk en op uw specifieke wensen afgestemd interieuradvies.

Mijn werkwijze verloopt in 3 stappen:

Stap 1: Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek – bij voorkeur in de ruimte waarvoor u interieuradvies wilt – en brengen uw interieurwens of interieuruitdaging in kaart. Verder bespreken we natuurlijk de planning en het budget. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Na afloop van het intakegesprek weten we naar welk type advies of dienst u op zoek bent en hoe Keizer ID u hierbij kan helpen.

Stap 2: Offerte

U ontvangt binnen 2 weken een offerte op maat.

Naast een beschrijving van de op maat toegesneden dienst, wordt in de offerte vanzelfsprekend een planning voorgesteld die past binnen uw eigen planning.

Bij type advies/dienst kunt u zowel voor reeds ingerichte- als voor nieuw te betrekken ruimten denken aan:

  • Een kleurenplan
  • Een accessoire-plan
  • Het vinden van een specifiek meubelstuk, passend vloerkleed, mooie eyecatcher, etc.
  • Creëren van eenheid in een ruimte, een ruimte “rustiger” of “warmer” maken, een ruimte optisch vergroten, etc.
  • Een verlichtingsplan
  • Een meubelplan
  • Een combinatie van deze onderdelen

Het advies/de dienst kan zich beperken tot een A3 bord met foto’s van bijvoorbeeld voorgestelde armaturen tot en met het daadwerkelijk voor u aanschaffen van interieurspullen of het uitvoeren van een complete metamorfose van een ruimte.

Stap 3: Uitvoering van het project

Na opdrachtverlening ga ik voor u aan de slag en gedurende de looptijd van het project zullen we doorlopend contact hebben over mogelijke oplossingen voor uw wensen en kunnen we toetsen of de richting van het ontwerp nog in lijn is met uw wensen. Het is tenslotte een gezamenlijk traject en in de praktijk blijkt dat vaak gedurende het project nieuwe inzichten ontstaan.