Wat doen we met de TV?

Serif TVErg herkenbaar: je wil graag televisie kijken in de woonkamer, maar wil er vooral niet tegenaan kijken als hij uit staat… Dan zijn er verschillende mogelijkheden om de televisie visueel weg te werken. Bijvoorbeeld door de TV achter een schuifpaneel te plaatsen. Of door er allerlei lijsten omheen te hangen, zodat de TV visueel een onderdeel wordt van een (foto)lijstwand etc.

Maar nu is er ook een andere oplossing: Een televisie die gezien mag worden!  Zowel als hij aan staat, maar zeker ook als hij uit staat. De nieuwste design-televisie van Samsung: Serif TV.

Prachtig van vormgeving en mooi vanuit alle kanten bezien. Zelfs de achterkant is fraai.

Het ontwerp van de zijkant is geïnspireerd op de hoofdletter I. Daardoor kan de televisie op eigen benen Serif TVstaan. Verder kan de bovenkant gebruikt worden als plankje, waar je iets op kunt zetten, of waar de kat lekker op kan liggen (want: lekker warm :-)). Als de televisie uit staat, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de Serif als klok te gebruiken. Vervelende reclameblokken tijdens je favoriete serie kun je visueel wegpoetsen door er een “digitaal gordijn” voor te hangen. Er komt dan een zelfgekozen scherm in beeld tijdens reclameblokken.

De Serif TV is zowel letterlijk als figuurlijk een fantastische eyecatcher!

Ook Karl Lagerfeld en zijn kat zijn fan en Serif TV is Gouden winnaar van de IDSA Design Award 2016.

Serif TV

Geef je mening