Visie

Keizer IDHet allerbelangrijkste in de visie van Keizer ID is dat een ruimte past bij haar gebruikers. Het totaalplaatje moet bovendien voldoen aan de functie van die ruimte. Een interieur bestaat uit zo veel verschillende componenten: niet alleen meubels maar ook accessoires, kleuren, materialen en verlichting. Keizer ID kijkt naar al deze elementen afzonderlijk én naar de samenhang tussen deze elementen. Praktische zaken zoals looprichting en afstanden tussen meubels spelen daarbij een belangrijke rol.

Een ruimte is het aangenaamst als de sfeer goed past bij de gebruiker en de ruimte daarnaast goed gebruikt kan worden. Keizer ID wil u graag helpen bij het realiseren van uw interieurwensen!

De naam Keizer ID staat voor Interior Design én IDentiteit
Mensen voelen zich het prettigst en functioneren het beste in een leefomgeving die bij hun identiteit past. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoor, school of hotel: onbewust leggen we de link tussen onze omgeving en de eigen identiteit. Maar wat ís die identiteit? Keizer ID vindt het een uitdaging om daarnaar op zoek te gaan en levert een persoonlijk interieuradvies dat bij u past.

Keizer ID staat ook voor een goed IDee
Een oplossing waar u mogelijk zelf nog niet aan gedacht heeft of juist de uitwerking van uw eigen idee, zodat u zelf uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden. Het kan ook zijn dat u het als een goede aanvulling ziet om met een professionele interieurstylist uw ideeën verder vorm te geven.