Referenties

 • Ik heb bij Keizer ID een boeket met kunst bloemen in een vaas gekocht. Het pakket kwam de volgende dag al aan, zeer zorgvuldig ingepakt en super mooi. Bedankt Keizer ID, ik ben er erg blij mee!

  ---- I. Hooijmans Tuil
 • Wij hebben Keizer ID ingeschakeld om Tennispark Linnaeushof in de Watergraafsmeer van Amsterdam een bij het park passend aanzien te geven. Vanaf het eerste gesprek was Marijke heel enthousiast en was er bij ons een goed gevoel. Haar passie voor stylen was duidelijk voelbaar. Ze luisterde goed naar wat voor ons belangrijk was qua sfeer en uitstraling en samen hebben we de kernwoorden voor het eindresultaat vastgesteld: stoer, sportief en stijlvol. Direct ging ze aan de slag en kwam met mooie ideeën terug om met ons te delen. Het resultaat mag er zijn en wij kunnen oprecht trots zeggen dat wij eigenaar zijn van het stoerste en meest unieke tennispark van Amsterdam!

   

  ---- R. Vos Amsterdam
 • Mijn huis was wel comfortabel maar ik had grote moeite om er warmte en mijn eigen stijl in te leggen. Marijke heeft daar fantastisch bij geholpen en het huis is nu precies wat ik graag wilde, een warme plek om thuis te komen. Ik hoefde niet alles te vernieuwen maar met kleine ingrepen, andere kleuren en wat nieuwe accessoires werd een mooi resultaat behaald. En… alles volgens afspraak, binnen budget en op tijd!
  Dank je wel KeizerID.

  ---- R. van der Lee Amsterdam
 • Marijke heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoopstyling van onze jaren dertig woning in Amsterdam. Het was een heerlijk huis, maar na een renovatie waren we aan de styling nooit toegekomen. In eerste instantie hebben we Marijke benaderd voor de styling van onze woonkamer, maar tijdens het proces kochten we een ander huis. Marijke heeft zich zeer flexibel getoond en direct de opdracht omgezet van een gewone styling van de woonkamer, naar een verkoopstyling van het hele huis. We vonden het heel fijn dat ze grotendeels gebruik maakte van onze eigen spullen, en met kleine ingrepen sfeer wist toe te voegen. De meubels die ze wel nieuw voor ons kocht staan nu ook heel mooi in ons nieuwe huis. Ze denkt echt met je mee en ze is helder in haar communicatie.

  ---- M. Schenk Doorn
 • Direct bij het eerste gesprek had ik de indruk dat Keizer ID begreep wat ik zocht. Keizer ID denkt goed met je mee en komt met ideeën die binnen je mogelijkheden liggen. De transformatie van onze woonkamer verliep erg vlot en binnen het vooraf vastgestelde budget. Ik had zelf wel een idee voor een ander vloerkleed, maar dat je dan toch uitkomt op een kleed waar je zelf niet direct aan denkt vond ik erg verrassend! Onze grote wens: een rustige, mooie en stijlvolle woonkamer is zeker uitgekomen!

  ---- A. Maarse Aalsmeer
 • Keizer ID kwam met een snelle en eenvoudige herinrichting van onze tuin passend binnen ons budget. Door een paar mooie eenvoudige accessoires en planten is onze kleine tuin nu veel kleurrijker en vrolijker en hebben we vanaf binnen een mooiere uitkijk naar buiten. We zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Keizer ID zeker aan!

  ---- Familie de Graaf Amsterdam
 • Zelf vonden we het erg lastig om voor onze living, dining en werkruimte mooie, bij elkaar en bij de rest van ons interieur passende verlichting te vinden. Temeer omdat we verlichting wilden die behalve functioneel ook sfeervol is. Het verlichtingsplan dat Keizer ID voor ons heeft gemaakt sluit precies aan bij onze wensen. Marijke voelde goed aan waar we naar op zoek waren en het was heel prettig om met haar samen te werken.

  ---- K. de Rooij en M. van Santen Utrecht