Over

OverIk ben Marijke Keizer, gediplomeerd interieurstylist. Interieur is mijn grote passie. Ik ben ervan overtuigd dat we al dan niet bewust enorm worden beïnvloed door de omgeving waarin we ons bevinden. In een rommelige omgeving met veel prikkels kunnen we ons bijvoorbeeld minder goed concentreren en in een grote hoge ruimte die niet goed is ingericht kunnen we ons een beetje verloren voelen. Ik heb een enorme drive om sfeer en balans in een ruimte te creëren die uitstekend past bij de gebruiker én bij de functie van die ruimte, door middel van het gebruik van kleuren, materialen, licht en het karakter van de ruimte.

Wat mij enorm enthousiast maakt over dit vakgebied is de creativiteit die ik hierin kwijt kan, gecombineerd met het persoonlijk contact met de klant. Het proces is dynamisch, maar mijn werkwijze is helder en met de klant afgestemd.

Ik krijg enorm veel energie van het transformeren van ruimtes waarin mensen zich bevinden naar ruimtes waarin mensen zich welbevinden. En dit kan naar mijn mening alleen door goed naar u te luisteren, zodat ik de vertaalslag kan maken naar het door u gewenste en bij u passende interieur.

 Foto: Anne Timmer