Houd je van Hout?

Houten wereldkaart pinpointsDe wereld binnen handbereik: met deze World of Wood aan je wand! Past heel goed in een modern en/of Scandinavisch interieur. De wereldkaart is er in verschillende soorten hout, waaronder o.a. berken, eiken, teak, Amerikaans noten en palissander en is er ook in een mooie reliëfuitvoering. Alle wereldkaarten worden persoonlijk en handmatig behandeld en bewerkt.

Voor wie van reizen houdt en het leuk vindt bezochte plekken op de kaart te markeren zijn er leuke pinpoints verkrijgbaar in diverse kleuren. De houten wereldkaart (met pinpoints) is ook een mooie eyecatcher voor bedrijven met verschillende vestigingen in Europa en bedrijven die wereldwijd actief zijn. Deze wanddecoratie kan op een stijlvolle manier het internationale karakter van een bedrijf onderstrepen.

Dit fraaie ontwerp is van Hoentjen Creatie. Hoentjen Creatie maakt verschillende producten, allemaal van hout. Zo zijn er behalve wereldkaarten o.a. ook telefoon- en i-pad hoesjes, horloges en brilmonturen van hout. Stuk voor stuk mooie en sympathieke ontwerpen gemaakt met een gecombineerde liefde voor zowel hout als design. Over sympathiek gesproken: per verkochte bril/horloge wordt een nieuwe boom geplant.

Houten wereldkaart relief

Alle producten zijn te zien in een mooi winkelhoekpand in Hengelo (Overijssel) en natuurlijk op hoentjencreatie.nl.

Geef je mening