Designers Table

 

Designers Table

Let’s lunch!

Mooie samenwerking tussen het ETC Design Center Europe, Residence en interieurontwerper Osiris Hertman. Resultaat: een inspirerende lunch aan een erg smaakvol gedekte tafel met dito gerechten.Terugkerend ingrediënt tijdens iedere gang van deze dag: allemaal mensen met een enorme passie voor interieur.

Het deelnemen aan deze Designers Table (lezersaanbieding uit de Residence), de aansluitende presentatie van Osiris Hertman voor een breder publiek en het bezoek aan het ETC smaakt wat mij betreft absoluut naar meer.

 

Tips:

  • Be inspired!Hou voor interessante interieurworkshops en – evenementen zoals deze de (vernieuwde) Residence in de gaten, waarin o.a. het geven van interieurtips ook voor de niet-professional meer aandacht krijgt.
  • Ervaar al het moois dat het Design Center Europe in Culemborg te bieden heeft tijdens één van de vier Consumenten Inspiratie Dagen per jaar, waarop het ETC haar deuren opent voor consumenten.
  • En last but not least, laat je inspireren door de prachtige projecten die Osiris Hertman met zijn studio heeft gerealiseerd en heeft vastgelegd in zijn pas verschenen boek Inspirational Interiors (Book 2).

 

Een impressie van een mooie dag:

 

Geef je mening