BloomEver

Meander paarsFijn concept: Non-stop een altijd fris en fleurig boeket bloemen in huis of op kantoor.In 6 maanden tijd ontvang je vier verschillende boeketten zijden bloemen passend bij het seizoen.

Maaike en Marianne van Meander Bloemsierkunst in Hilversum hebben een uitstekend gevoel voor kleur, stijl en kwaliteit. Deze 2 vakvrouwen weten voor iedere gelegenheid en ruimte precies het juiste boeket te verzorgen.

Meander Bloemsierkunst heeft jarenlange ervaring in het vak en verzorgt voor een brede zakelijke en particuliere klantenkring prachtige bloemstukken. Meander biedt een zeer breed assortiment, variërend van klassieke bloemstukken tot stoere veldboeketten en alles daartussenin.Meander groen

Je kunt in de winkel in Hilversum zelf een boeket laten samenstellen maar  je kunt ook (binnen een bepaalde regio) een BloomEver boeket laten bezorgen.

Een fraai boeket geeft een ruimte net dat beetje extra, waardoor je huis, receptie, kantoor, hotellobby of restaurant er extra uitnodigend en verzorgd uitziet.

Meander rozeStaat je huis te koop of ben je makelaar? Ook dan is een boeket van kwalitatief goede zijden bloemen een aanwinst. Nauwelijks van echt te onderscheiden, ziet er altijd fris uit en je hebt er geen omkijken naar.

Flower it up met BloomEver!

Geef je mening