Gratis interieuradvies bij De Ru

Huisstylist DeRuIedere laatste vrijdag van de maand kun je voor interieuradvies aan tafel schuiven bij Keizer ID in de winkel van De Ru in Amsterdam.

Wil je een half uur gratis interieuradvies, meld je dan hier aan.

Waar: De Ru, van Woustraat 143-145, 1074 AJ Amsterdam

Wanneer: Vrijdag 28 februari van 10.30 tot 15.00

 

Gratis interieuradvies bij De Ru

Huisstylist DeRuMaandelijks kun je voor interieuradvies aan tafel schuiven bij Keizer ID in de winkel van De Ru in Amsterdam.

Wil je een half uur gratis interieuradvies, meld je dan hier aan.

Waar: De Ru, van Woustraat 143-145, 1074 AJ Amsterdam

Wanneer: Vrijdag 11 oktober van 10.30 tot 15.00

 

Gratis interieuradvies van een Pro?

Lobby by HIP StudioZet zaterdag 9 februari in je agenda als je 30 minuten gratis interieuradvies wilt van een professional.

Keizer ID biedt op deze dag Roomservice in samenwerking met de Ru in Amsterdam. De Ru (sinds 1921) is een begrip in Amsterdam als het gaat om bijvoorbeeld prachtige verf, behang en raamdecoratie. De Ru biedt een zeer breed assortiment van mooie sterke merken.

Wil je onder het genot van een kop koffie sparren met een professional, hulp bij keuze voor kleuren, gordijnen en/of behang of heb je een andere interieurvraag? Maak dan een afspraak met Keizer ID op zaterdag 9 februari en wees verzekerd van een plekje.

Waar: De Ru, van Woustraat 143-145, 1074 AJ AmsterdamIndelingsplan

Wanneer: Zaterdag 9 februari van 10.30 tot 16.30

Keizer ID helpt je graag je woonwens te verwezenlijken.

Keizer ID sierkussens nu ook in de winkel

One small step for mankind, one giant leap for Keizer ID.

Very happy to announce: Keizer ID sierkussens nu ook te koop in de winkel.

Vanaf heden zijn de handgemaakte unieke sierkussens niet alleen verkrijgbaar in de Webshop, maar ook te koop bij Meander Bloemsierkunst in Hilversum.

Sierkussens kunnen voor een interieur doen, wat tassen en schoenen voor een outfit doen: ze geven extra cachet en completeren het geheel.

Zelf kan ik ontzettend genieten van mooie stoffen. Ik vind het iedere keer weer fascinerend hoe een paar prachtige kussens een bank, zithoek of bed een volledige metamorfose kunnen laten ondergaan.

Keizer ID maakt van mooie exclusieve stoffen slechts enkele sierkussens, waardoor deze uniek zijn. Maak kennis met de custom-made werkwijze van Keizer ID. Selecteer een stof en bepaal zelf de gewenste afmetingen.

Op zoek naar iets speciaals? Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Keizer ID.

Designers Table

Designers Table

 

Designers Table

Let’s lunch!

Mooie samenwerking tussen het ETC Design Center Europe, Residence en interieurontwerper Osiris Hertman. Resultaat: een inspirerende lunch aan een erg smaakvol gedekte tafel met dito gerechten.Terugkerend ingrediënt tijdens iedere gang van deze dag: allemaal mensen met een enorme passie voor interieur.

Het deelnemen aan deze Designers Table (lezersaanbieding uit de Residence), de aansluitende presentatie van Osiris Hertman voor een breder publiek en het bezoek aan het ETC smaakt wat mij betreft absoluut naar meer.

 

Tips:

  • Be inspired!Hou voor interessante interieurworkshops en – evenementen zoals deze de (vernieuwde) Residence in de gaten, waarin o.a. het geven van interieurtips ook voor de niet-professional meer aandacht krijgt.
  • Ervaar al het moois dat het Design Center Europe in Culemborg te bieden heeft tijdens één van de vier Consumenten Inspiratie Dagen per jaar, waarop het ETC haar deuren opent voor consumenten.
  • En last but not least, laat je inspireren door de prachtige projecten die Osiris Hertman met zijn studio heeft gerealiseerd en heeft vastgelegd in zijn pas verschenen boek

BloomEver

BloomEver

Meander paarsFijn concept: Non-stop een altijd fris en fleurig boeket bloemen in huis of op kantoor.In 6 maanden tijd ontvang je vier verschillende boeketten zijden bloemen passend bij het seizoen.

Maaike en Marianne van Meander Bloemsierkunst in Hilversum hebben een uitstekend gevoel voor kleur, stijl en kwaliteit. Deze 2 vakvrouwen weten voor iedere gelegenheid en ruimte precies het juiste boeket te verzorgen.

Meander Bloemsierkunst heeft jarenlange ervaring in het vak en verzorgt voor een brede zakelijke en particuliere klantenkring prachtige bloemstukken. Meander biedt een zeer breed assortiment, variërend van klassieke bloemstukken tot stoere veldboeketten en alles daartussenin.Meander groen

Je kunt in de winkel in Hilversum zelf een boeket laten samenstellen maar  je kunt ook (binnen een bepaalde regio) een BloomEver boeket laten bezorgen.

Een fraai boeket geeft een ruimte net dat beetje extra, waardoor je huis, receptie, kantoor, hotellobby of restaurant er extra uitnodigend en verzorgd uitziet.

Meander rozeStaat je huis te koop of ben je makelaar? Ook dan is een boeket van kwalitatief goede zijden bloemen een aanwinst. Nauwelijks van echt te

Een groene wereld begint bij je eigen wand

Mos wereldkaartIn “Houd je van hout” blogde Keizer ID al over de toffe houten wereldkaart van Hoentjen Creatie. Nu komt Sander Hoentjen met de “houten wereldkaart 2.0”: Eveneens een houten wereldkaart, maar dan begroeit met fris groen mos. Noors rendiermos om precies te zijn.

 

Deze uitvoering van de houten wereldkaart past erg goed in de groentrend die we in steeds meer interieurs terugzien. En het fijne is dat je helemaal geen groene vingers hoeft te hebben om deze wereldkaart goed te houden. Hij is door een ingenieus systeem namelijk helemaal onderhoudsvrij: de Mos wereldkaart kan zonder water, snoeien en zon.

 

Mos wereldkaartKortom: Zoek een leuke bestemming uit op je (mos)wereldkaart en ga met een gerust hart op vakantie. Als je terugkomt is deze bijzondere eyecatcher op je wand nog steeds prachtig groen.

 

Ook leuk te combineren met handgemaakte velours Mos kussens van Keizer ID.

...