Kussens

Keizer ID kussenlabel zwartOntdek Keizer ID kussens!

Keizer ID verkoopt unieke handgemaakte sierkussens.


Wilt u van een kussen meer informatie, dan kunt u op de betreffende foto klikken.


Sierkussens kunnen voor een interieur doen, wat tassen en schoenen voor een outfit doen: ze geven extra cachet en completeren het geheel.

Zelf kan ik ontzettend genieten van mooie stoffen. Ik vind het iedere keer weer fascinerend hoe een paar prachtige kussens een bank, zithoek of bed een volledige metamorfose kunnen laten ondergaan.
Het is een relatief eenvoudige manier om iets heel speciaals te maken van bijvoorbeeld een eenvoudige bank. Bent u toe aan verandering, maar is uw portemonnee niet toe aan een nieuwe bank? Vervang uw sierkussens en geef uw zithoek, tuinset of slaapkamer een facelift!

Regelmatig vind ik in mijn zoektocht nieuwe mooie stoffen en wordt het assortiment aan handgemaakte kussens uitgebreid. Neem daarom af en toe een kijkje of er iets voor u tussen zit.
Zoekt u wellicht naar sierkussens met een specifieke afmeting, kleur, patroon of kleurencombinatie? U kunt via de contactpagina ook een zoekopdracht doorgeven.
 
Keizer ID selecteert de stoffen op kwaliteit en schoonheid.
Van de meeste kussens maak ik er maar een paar, waardoor de Keizer ID sierkussens uniek en exclusief zijn. U zult de Keizer ID kussens derhalve nergens anders zien!


De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten en vulling. Het is natuurlijk wel mogelijk de kussens inclusief kussenvulling te kopen. Neem hiervoor gerust contact op met Keizer ID.


Wist u dat Keizer ID nog veel meer accessoires heeft?